Home / Astro blogs / Astro blogs / Horoskop: Ko se najbolje ljubi?
Horoskop: Ko se najbolje ljubi?
Neko voli nježne, neko strastvene, a neko uživa u ljubljenju koje traje satima. Kakve poljupce voli vaš i horoskopski znak vašeg partnera?

Ovan

Poljubac Ovna je energičan, snažan i upečatljiv. Ovan činu ljubljenja pristupa oduševljeno i on zna kako zapaliti partnericu.

Bik

Bik se ljubi lagano, senzualno, ali čvrsto. Bikovi se prije samog čina ljubljenja vole maziti ili barem partnericu primiti za ruku.

Blizanci

Blizanci su promjenjive prirode, a to se odnosi i na njihov poljubac. Ipak, sigurno se nećete razočarati jer su Blizanci u ljubljenu pravi majstori.

Rak

Rakovi se vole ljubiti i vrlo često su oni ti koji iniciraju poljubac . Bit će vam lijepo, ali vas neće ostaviti bez daha.

Lav

Ovaj poljubac oborit će vas s nogu. Samo se opustite i prepustite strasti i toplini. On zna kako se to radi!

Djevica

Može se reći da je poljubac Djevice savršen, jer je osjećajan i pažljiv. No opet, s druge strane, nije toliko strastven.

Vaga

Vage vole udovoljavati partnerima, ali očekuju istu dozu pažnje i s druge strane. Svaki poljubac ovoga znaka je jedinstven pa je užitak zagarantovan.

Škorpion

Škorpioni su strastveni, a samim tim su takvi i njihovi poljupci. Oni su hodajuća vatra i njihovi će vas poljupci bez sumnje zapaliti.

Strijelac

Oni uvijek žele više od onoga što dobiju ili imaju. Ukoliko ih želite osvojiti, stalno ponavljajte poljupce, posvuda. Jer su oni nezasitni.

Jarac

Ljube se elegantno i profinjeno. Ipak, ukoliko želite dobiti poljubac od pripadnika ovog horoskopskog znaka trebat će vam mnogo strpljenja, jer oni poljupce ne dijele tek tako.

Vodolija

Oni vole iznenadne i neobične poljupce. Ako želite potaknuti njihovu želju za poljupcem, morat ćete glumiti da uopće niste zainteresirani. Njih privlači igra mačke i miša.

Riba

Ribe će vas poljubiti samo ako lijepo mirišete. Ribe se ljube nježno, osjećajno i pažljivo, a na vama je samo da im uzvratite istom mjerom.

 
Komentiraj
comments powered by Disqus
PRONAĐITE NAS NA FACEBOOK-U
Putovanja
Top 10 filmova o putovanjima Kažu da ako niste putovali niste živjeli. Mnogi od…
City break: Pariz Grad u kojeg ljudi dolaze željni da uđu u trag nje…
Kako izgleda interijer slavnog hotela Burj al-Arab? Izgrađen u obliku jedra na umjetnom otoku u Dubaij…
TOP 5: Instagram profila za virtualnu teleportaciju Očajnički vam je potreban odmor i bijeg, ili gener…
Gastro
Kako ispravno jesti sushi? Japanska kuhinja zauzima istaknuto mjesto zbog ori…
LONCI I POKLOPCI Za Vjeku Kramera nema predaha ni ovog toplog ljeta…
LONCI I POKLOPCI POSVEĆENI BAJRAMU Ovonedjeljno izdanje najpopularnijeg kulinarskog s…
LONCI I POKLOPCI I dok je većina televizijskih emisija na ljetnoj p…
Anketa

Šta žene najviše vole kod muškaraca?